Internationale Dag van de Slaap

18-03-2016 - in Merak

Een schuif in de e-bunker gevuld met tapes voor offline back-up bewaring

Uw slapend archief bij Merak

Ligt uw archief ook te slapen op kantoor? Hebt u heel wat documenten, die u wettelijk moet bewaren, maar die u zelden of nooit raadpleegt? Kies op deze Internationale Dag van de Slaap voor een archief bij Merak en maak plaats voor het échte werk.

Onze palletboxen werden speciaal ontwikkeld voor de opslag van uw slapend archief. De grote, afgesloten containers met extra stevige bodem houden alle documenten netjes bij elkaar en beschermen ze tegen stof en water.

De veiligheid van uw documenten is gegarandeerd en u wint er heel wat plaats mee in uw eigen gebouwen. En als u toch een document nodig hebt, bezorgen we het u binnen de 24 uur terug. Zo eenvoudig kan het zijn.

Het hand van een hacker met een zwarte handschoen komt door het computerscherm om iets te stelen

Archiefbewaring en -beheer

Merak bewaart en beheert uw papieren documenten en films in optimale omstandigheden. Het archiveren van documenten bij Merak is dé oplossing voor uw groeiende papierberg.

Back-up bewaring

Een streng gecontroleerde, extern geplaatste back-up van uw computergegevens bij Merak beschermt uw bedrijfswerking tegen de gevolgen van een technische of moedwillige computerpanne.

Foto van de binnenkant van de e-bunker

Scannen en digitaliseren

Merak scant uw boeken en papieren documenten en maakt ze elektronisch beschikbaar. Kies voor het digitaliseren van uw documenten en wees beschermd tegen brand en diefstal.

Een close-up van het geel Argonite bordje boven de deur in de e-bunker

Hulp nodig bij uw aanvraag?

Advies en vaak gestelde vragen
Contacteer onze experts

+32 (0)15 28 40 60

Bereikbaar ma-vr 08u30 tot 17u00

Klantendienst