Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

We bewaren en beheren uw papieren documenten en films veilig en anoniem.

Uw archiefkasten, dozen en binders puilen uit van de documenten? Oude facturen of dossiers die u volgens de wettelijke bewaartermijnen nog moet bewaren? Merak helpt u al uw documentatie te structureren, klasseren en extern op te slaan. Uw documenten worden in optimale omstandigheden bewaard in onze beveiligde opslagruimtes. Bovendien kan u uw archief op elk moment snel en eenvoudig raadplegen met onze handige tools voor archiefbeheer. Zo behoudt u het overzicht over uw archief én maakt u ruimte vrij op kantoor.

Uw archief is beschermd tegen stof, vergeling, brand en andere invloeden van buitenaf.

Uw archief is beschermd tegen stof, vergeling, brand en andere invloeden van buitenaf.

Optimale bewaaromstandigheden
Papieren documenten zijn erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. De ultravioletstralen in daglicht kunnen papier doen afbleken of vergelen, en ook brand- of waterschade kunnen dramatische gevolgen hebben. Daarom bewaart Merak uw archief in de meest geschikte, veilige omgeving.

Om uw archief optimaal te beschermen houden we de Merak-archiefruimtes volledig stofvrij. De temperatuur en luchtvochtigheid worden continu gemonitord en bijgestuurd, en de ruimtes worden verlicht met ultravioletarm kunstlicht.

Constante stroomtoevoer
Dankzij onze eigen off-site noodstroomgeneratoren kunnen we een constante stroomtoevoer garanderen, wat er ook gebeurt.

State-of-the-art brandbestrijding
Ook op vlak van brandveiligheid is uw archief 100% beschermd: elke Merak-archiefruimte is beveiligd met twee branddetectorsystemen. Pas wanneer beide systemen alarm slaan, doet een sectionaal sprinklersysteem aan gerichte brandbestrijding.

Uw documenten worden anoniem bewaard in speciale archiefdozen.

Professionele archiefdozen:
De archiefdozen van Merak zijn gemaakt om uw documenten veilig te bewaren. Ze bestaan uit waterafstotend materiaal en staan gekend om hun lange levensduur. Wil u ook in uw eigen archief uw documenten in optimale omstandigheden opslaan? Dat kan, want onze archiefdozen zijn ook te koop voor eigen gebruik. Ze zijn beschikbaar in vier handige formaten, op maat van uw archief.

Anoniem barcodesysteem:
De Merak-archiefdozen vermelden geen firmanaam, afdeling of inhoud. Uw archief wordt gekoppeld aan een unieke barcode. Zo kunnen we al uw gegevens vertrouwelijk archiveren, en dankzij het slimme barcoderegistratiesysteem weten we te allen tijde waar elk document zich bevindt.

Uw documenten worden anoniem bewaard in speciale archiefdozen
Bij Merak geniet u van de meest complete dienstverlening.

Bij Merak geniet u van de meest complete dienstverlening.

Professionele medewerkers:
Alle Merak-medewerkers zijn experts in archivering en worden continu bijgeschoold. Alle operationele leidinggevenden worden specifiek opgeleid voor brandpreventie. Bovendien zorgen we ervoor dat er altijd voldoende medewerkers klaar staan om u te helpen bij het archiveren en beheren van uw documenten.

Gegarandeerde informatieveiligheid:
Bij Merak zijn uw documenten en informatie 100% veilig. Geen enkele medewerker heeft alle sleutels in handen om de inhoud van uw archiefdozen op te vragen en ze op te sporen. Bovendien is de toegang tot onze archiefruimtes strikt beperkt én sterk beveiligd.

Eigen beveiligd transport:
Merak beschikt over een eigen veilige koerierdienst. Die levert uw documenten en archieven waar en wanneer u wil. 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Zo kunnen we u garanderen dat uw archief ook in noodgevallen of bij tijdsdruk altijd snel ter plaatse is.

Gebruiksvriendelijk archiefbeheer:
Met de handige Merak Inventory Online-applicatie kan u 24 uur op 24, 7 dagen op 7 een overzicht opvragen van de status van uw archief. Zo kan u uw archief te allen tijde op een eenvoudige manier beheren, en vindt u al uw documenten snel terug.

Efficiënt informatiemanagement:
Onze Merak-archiefexperten helpen u uw archief efficiënt te beheren. Ze analyseren de bestaande informatiestromen binnen uw bedrijf en stellen stappen voor om ze te vereenvoudigen. Het resultaat: u bespaart kosten op administratie én neemt uw werknemers heel wat zorgen uit handen.

Onbeperkte archiefcapaciteit Onbeperkte archiefcapaciteit

Snelle en efficiënte raadpleging Snelle en efficiënte raadpleging

Optimale bewaaromstandigheden Optimale bewaaromstandigheden

Gegarandeerde discretie en veiligheid Gegarandeerde discretie en veiligheid

Betaal volgens gebruik Betaal volgens gebruik

Merak Managing Information Copyright 2023 Merak NV, alle rechten voorbehouden.