Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

We bewaren de broncode van uw op maat ontwikkelde softwareprogramma's.

Als een externe partner voor uw bedrijf software ontwikkelt, wil u als gebruiker vaak een aantal rechten veiligstellen. Als onafhankelijke derde verzoent Merak Software Escrow de belangen van uw bedrijf en die van uw softwarepartner. Bovendien bewaart Merak uw gedeponeerde broncode in optimale omstandigheden in een beveiligde e-bunker. Zo is de continuïteit van uw gepersonaliseerde computerprogramma's - en dus van uw bedrijfsactiviteiten - gegarandeerd. Wat er ook gebeurt.

Wat is Escrow?

Wat is Escrow?

Escrow is een juridisch begrip. Het beschrijft een situatie of regeling waarin iets - in dit geval de broncode van een softwareprogramma - veilig gesteld wordt door een onafhankelijke derde partij. Bij Merak zorgen onze Software Escrow-experts voor professionele IT- en juridische ondersteuning. Zo kan u er zeker van zijn dat uw rechten met betrekking tot uw software op maat altijd beschermd zijn.

Merak Software Escrow zorgt voor de juridische bescherming van uw software op maat.

Waterdichte Escrow-overeenkomsten
Als Escrow-agent stelt Merak waterdichte contracten op. Daarbij worden nauwkeurige vrijgavemodaliteiten gespecifieerd. Tegelijkertijd zorgt Merak ervoor dat de belangen van beide partijen vertegenwoordigd zijn. Wil u in samenspraak met uw externe partner wijzigingen aanbrengen? Dan kan dat uiteraard. De verversingen worden gescreend door onze Escrow-experts en dan toegevoegd aan de gedeponeerde informatie.

Merak Software Escrow zorgt voor de juridische bescherming van uw software op maat.
Escrow software

Bij Merak geniet u van de meest complete dienstverlening.

Professionele IT-ondersteuning
De Software Escrow-professionals van Merak kunnen de in bewaring gegeven broncode als neutrale partij controleren. Indien gewenst kunnen zij bovendien ook aanwezig zijn bij het opleveren van de broncodes en/of eventuele updates. Zo bent u altijd zeker van de nodige expertise.

Optimale fysieke bewaaromstandigheden
De e-bunker waarin Merak de broncodes van uw software op maat bewaart, is de optimale bewaaromgeving. De temperatuur en vochtigheid worden continu gemonitord en stabiel gehouden en elke opslagruimte in de beveiligde bunker beschikt over een perfect uitgekiend branddetectie- en blussysteem.

Veilige en <br/>onafhankelijke bewaring Veilige en
onafhankelijke bewaring

Optimale <br/>bewaaromstandigheden Optimale
bewaaromstandigheden

Professionele <br/>IT-ondersteuning Professionele
IT-ondersteuning

Gegarandeerde continuïteit van uw gepersonaliseerde software Gegarandeerde continuïteit van uw gepersonaliseerde software

Kies uw sector

Merak Managing Information Copyright 2022 Merak NV, alle rechten voorbehouden.