Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

"Het nieuwe werken: zoveel eenvoudiger met Merak"

Bron: Merak nieuwsbrief maart 2022

Het nieuwe werken: zoveel eenvoudiger met Merak

Image with some lady.

Bij het uitbreken van de coronacrisis moest ons hele land van de ene op de andere dag overschakelen op thuiswerken. Eenvoudig was dat niet. Gelukkig schoot Merak meteen te hulp met oplossingen die thuiswerken zoveel makkelijker maken. Gebruiken uw thuis-werkers deze oplossingen al?

Tools zoals Zoom of Microsoft Teams namen een hoge vlucht bij het uitbreken van de crisis. Maar voor het gebruik van fysieke documenten boden ze geen oplossing. Nochtans is een groot deel van de documentatie in een bedrijf nog altijd niet gedigitaliseerd. Denk maar aan administratieve documenten, bouwplannen, archieven en zoveel meer. Ook uw medewerkers moeten ongetwijfeld nog regelmatig papieren documenten gebruiken, zeker binnen administratieve departementen.

Scannen en digitaliseren

Image with scanner

Om dit probleem op te lossen, scant de scanningservice van Merak uw documenten, archieven, plannen en dossiers in op professionele scanners. Het resultaat: hoogkwalitatieve scans die perfect leesbaar op uw scherm verschijnen.

Eens uw zakelijke documenten gescand, zijn ze meteen 24/7 digitaal beschikbaar. Een digitaal document vinden gebeurt snel op basis van bijvoorbeeld datum, nummer of klanten. U kunt elk document online delen, en u weet te allen tijde wie wanneer welke documenten opvraagt. Bovendien hoeft u hier geen enkele software voor te installeren, want al uw gegevens worden gegarandeerd veilig en anoniem bewaard op onze beveiligde servers.

Meer over scannen en digitaliseren

Briefwisseling

Image with post printing

Uw eigen bedrijfsdocumenten digitaliseren is een zaak, maar wat doet u met de briefwisseling die dagelijks op uw kantoor toekomt terwijl uw medewerkers thuis werken? U hoeft heus niet zelf voor postbode te spelen. Laat uw post eenvoudigweg toekomen in de postkamer van Merak. Wij structuren en digitaliseren al uw briefwisseling, zodat elke boodschap snel bij de juiste dienst of persoon terechtkomt. Zo bent u zeker van een vlotte en efficiënte datadoorstroming.

Meer informatie over onze Merak Mailroom

Goederenopslag voor bedrijven

BoxStorage boxes

Hebt u uw bedrijfsruimte teruggeschroefd nu thuiswerken is ingeburgerd of hebt u een andere invulling gegeven aan enkele kantoorruimtes? In dat geval zit u misschien met overtollig kantoormeubilair of ander materiaal dat u niet noodzakelijk meteen van de hand wil doen. Dat kunt u in optimale, geklimatiseerde omstandigheden laten bewaren bij Merak.

Meer nog, wij leveren de opslagboxen aan uw deur en nemen ze mee voor bewaring eens u ze hebt gevuld. Want zoals we u eerder al vertelden: we maken het u graag makkelijk.

Ontdek onze gepaste opbergoplossing

Merak Managing Information Copyright 2023 Merak NV, alle rechten voorbehouden.