Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

"Internationale Dag van de Slaap"

Bron:

Uw slapend archief bij Merak

Ligt uw archief ook te slapen op kantoor? Hebt u heel wat documenten liggen die u wettelijk moet bewaren, maar die u zelden of nooit raadpleegt? Kies op deze Internationale Dag van de Slaap voor een archief bij Merak en maak plaats voor het échte werk.

Onze palletboxen werden speciaal ontwikkeld voor de opslag van uw slapend archief. De grote, afgesloten containers met extra stevige bodem houden alle documenten netjes bij elkaar, en beschermen ze tegen stof en water.

De veiligheid van uw documenten is gegarandeerd, en u wint er heel wat plaats mee in uw eigen gebouwen. En als u toch een document nodig hebt, bezorgen we het u binnen de 24 uur. Zo eenvoudig kan het zijn.

Maak vandaag nog kennis met onze archiveringsoplossingen:

Archiefbewaring en –beheer

Merak bewaart en beheert uw papieren documenten en films in optimale omstandigheden. Het archiveren van documenten bij Merak is dé oplossing voor uw groeiende papierberg.

Meer info

Back-up bewaring

Een streng gecontroleerde extern geplaatste back-up van uw computergegevens door Merak beschermt uw bedrijfswerking tegen de gevolgen van een technische of moedwillige computerpanne.

Meer info

Scannen en digitaliseren

Merak scant uw boeken en papieren documenten en maakt ze elektronisch beschikbaar. Kies voor het digitaliseren van uw documenten en wees beschermd tegen brand en diefstal.

Meer info

Safe Cloud

Ook voor uw digitale archivering zit u veilig bij Merak. De originelen blijven onaangeroerd in bewaring voor nog meer veiligheidsgarantie. Daarnaast garandeert elektronische archivering een eenvoudige opvraging van documenten.

Meer info

Escrow

'Escrow' is een juridisch begrip waarbij iets veilig gesteld wordt door een onafhankelijke derde. Dat is bijvoorbeeld nodig voor de broncode van uw op maat gemaakte computerprogramma’s.

Meer info

Klimaatkamer

Merak bewaart uw laboratoriumarchief volgens de geldende regelgeving en normen.

Meer info

Datavernietiging

Merak wist uw informatiedragers en staat in voor de vernietiging van archieven. Dankzij een demagnetisering zijn alle oude gegevens en confidentiële informatie van uw schijven verwijderd en klaar voor hergebruik.

Meer info

Merak Managing Information Copyright 2023 Merak NV, alle rechten voorbehouden.