Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

"Merak en Docbyte digitaliseren klassieke briefwisseling"

Bron: dVO

Merak en Docbyte digitaliseren klassieke briefwisseling

Merak N.V. (Mechelen), expert in archivering, digitalisering en beheer van fysieke documenten, en Docbyte N.V. (Sint-Denijs-Westrem), specialist in dezelfde materie maar dan digitaal, verbinden hun expertises. Als gevolg van de samenwerking kunnen beide ondernemingen hun klanten een kwaliteitsvolle totaaloplossing bieden voor elke uitdaging op het vlak van digitalisering, classificatie en toewijzing van papieren post.

Apple monitor met digitale meeting.

Merak is onder meer gespecialiseerd in de analoge en logistieke verwerking van klassieke briefwisseling. Voor grote of complexe dossiers of voor heel gedetailleerde classificaties, heeft de KMO evenwel nood aan meer gespecialiseerde software. Daarom gaat het bedrijf in zee met Docbyte.

Documenten verspreid over een bureau.

Docbyte ontwikkelde op basis van zijn ervaring in de financiële wereld, de verzekerings- en overheidssector een eigen cloud-software voor de digitalisering van papieren documenten alsook voor de classificatie, identificatie en extractie van data uit elk type communicatie. Die gespecialiseerde software stelt bedrijven in staat om efficiënt informatie te classificeren en extraheren op basis van artificiële intelligentie en machine learning om ze daarna naar de juiste personen te distribueren via digitale dossieropvolging. Met de hulp van Merak kan Docbyte voortaan zijn klanten ook ontzorgen op het vlak van scanning en fysieke archivering.

Merak Managing Information Copyright 2023 Merak NV, alle rechten voorbehouden.