Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Merak schept het juiste klimaat voor de veilige bewaring van uw stalen en processen.

De energiesector bevat veel gevoelige producten, maar ook gevoelige informatie. Merak biedt de perfecte bewaaromstandigheden voor al uw kostbare gegevens met superbeveiligde kluizen en ultralage temperatuurvriezers.

Merak biedt een oplossing voor:

  • strikte bedrijfsprocessen voor digitale of fysieke opslag
  • klimaatbeheersing van gevoelige producten en stalen
  • onmiddellijke beschikbaarheid op cruciale momenten
  • strengste beveiligingsvereisten

Bij Merak geniet u van een totale dienstverlening:

Gekoppelde bewaring - digitaal en origineel:
Merak bewaart zowel uw papieren als digitale gegevens in de beste omstandigheden. De papieren originelen liggen in de kluis voor vitale documenten. En de scans worden bewaard in de e-bunker waar ze veilig zijn voor elektromagnetische straling en andere gevaren. En enkel u bepaalt wie ze mag raadplegen.

Een volledig uitgeruste e-bunker:
Merak bewaart uw digitale documenten veilig in een ondergrondse kluis, gebouwd volgens de strenge Zwitserse Burgerlijke Beschermingsnormen. In deze e-bunker is het klimaat optimaal om uw magnetische dragers te bewaren. De volledige e-bunker is ook voorzien van een slim blussysteem met een milieuvriendelijk gas. Elke brandhaard wordt tot op de centimeter gelokaliseerd en de vlammen worden onmiddellijk en heel gericht bestreden.

Ultralage temperatuurvriezers (ULT):
Al uw labostalen worden bewaard in speciaal gebouwde klimaatkamers. Merak beschikt over ultralage temperatuurvriezers die tot -90°C kunnen koelen. Door de uitgebreide veiligheidsmaatregelen zijn de ULT-vriezers altijd stand-by.

Gecertificeerde aanpak:
Een gegarandeerde veilige bewaring van uw archief is de kern van de Merak-filosofie. De frequente audits en de strenge ISO 27001-normering vormen de garantie dat Merak uw gegevens altijd correct en veilig behandelt met 0% foutenmarge. U ontvangt ook een gedetailleerde rapportering mét traceerbaarheid van elke handeling in uw archief.

Merak archiefbeheer

Ontdek onze diensten

Merak Managing Information Copyright 2023 Merak NV, alle rechten voorbehouden.