Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Merak biedt archiefbeheer
op maat van uw KMO.

Juridische en praktische redenen doen het papieren archief van KMO's razendsnel aangroeien. Ook uw digitale gegevens worden steeds belangrijker. Bij Merak kan u uw archief opslaan in optimale omstandigheden, zonder zelf grote investeringen te moeten doen. En met de handige zoekfuncties van Merak wordt uw archief een gebruiksvriendelijk werkinstrument.

Merak biedt een oplossing voor:

Bij Merak geniet u van een totale dienstverlening:

Perfecte bewaaromstandigheden:
Onze geautomatiseerde systemen garanderen het perfecte klimaat. Onze luchtfilters verwijderen stofdeeltjes tot een halve micron. En onze verlichting bevat amper uv-straling. Ook de luchtvochtigheid en de temperatuur staan onder permanent toezicht.

Sluitend data recovery plan:
Een offline back-up is pas zinvol als ze routinematig uitgevoerd wordt. Merak helpt u met raad en daad bij het opstellen van een sluitend data recovery plan. Samen buigen we ons over uw IT-risico en leggen we een passende planning voor de procedures vast. Merak voert dan stipt uw back-up rotatie uit. U kunt deze planning op elk moment aanpassen.

All-in-one service:
Meraks archiefexperten helpen u ook om de efficiëntie van uw informatiestroom te verhogen. Met een gedetailleerde analyse en een gebruiksklaar plan van aanpak presenteert Merak een besparing voor uw bedrijf en meer werkcomfort voor uw werknemers.

Voordelige tarieven:
Bij Merak betaalt u geen vaste kosten, maar slechts wat u verbruikt aan volume (uw opslagcapaciteit) en de diensten die u hiervoor vraagt. Informatiebewaring en –beheer zijn de hoofdactiviteit van Merak. Daarom gebeuren alle handelingen ook uiterst efficiënt. Zo kunnen we u een hoogstaande service leveren voor een lage prijs.

Archives

Ontdek onze diensten

Merak Managing Information Copyright 2023 Merak NV, alle rechten voorbehouden.