Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Archivering bij Merak vermindert
de werkdruk op uw personeel.

De veelheid aan leveranciers en klanten zorgt in de retailsector voor een overvloed van informatiegegevens. Merak helpt u om al uw informatie samen te brengen en praktisch op te slaan. Zo vermindert u de werkdruk op uw personeel én kan u uw archiefgegevens beter gebruiken.

Merak biedt een oplossing voor:

  • slimme verwerking van uw gegevens
  • plaatsgebrek door het grote volume aan dossiers
  • wettelijke bewaartermijnen van contracten
  • aandacht voor uw klantengegevens

Bij Merak geniet u van een totale dienstverlening:

Digitalisering van uw archief:
Merak digitaliseert al uw enkel- of dubbelzijdige documenten (van boeken tot facturen) in alle formaten. De gedigitaliseerde documenten kunnen in kleur of zwart-wit bewaard worden, met of zonder karakterherkenning in 100 talen (OCR/ICR). Om de bestandsgrootte te beperken, zijn er ook compressiemogelijkheden voorzien.

Bewaring van uw originele en digitale gegevens:
Merak bewaart zowel uw papieren als digitale gegevens in de beste omstandigheden. De papieren originelen liggen in de kluis voor vitale documenten En de scans worden bewaard in de e-bunker waar ze veilig zijn voor elektromagnetische straling en andere gevaren. En enkel u bepaalt wie ze mag raadplegen.

Flexibele service:
De goede werkverdeling bij Merak is optimaal afgestemd op uw workflow en garandeert steeds voldoende vakmensen voor kortstondige, belangrijke handelingen bij uw archiefbeheer. Uw documenten en archieven worden door Meraks eigen koerierdienst geleverd. Waar en wanneer u dit verlangt. 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Zo verzekeren we ook in noodsituaties een maximale continuïteit.

Gecertificeerde aanpak:
Opdrachtgevers verdienen volgens Merak de grootste veiligheidsgaranties voor hun gegevens. Een gegarandeerd veilige bewaring van elk archief vormt dan ook de kern van het ‘Merak DNA’. De frequente audits en de strenge ISO 27001-normering vormen de garantie dat Merak uw gegevens altijd correct en veilig behandelt met 0% foutenmarge. U ontvangt ook een gedetailleerde rapportering mét traceerbaarheid van elke handeling in uw archief.

Digitaliseren

Ontdek onze diensten

Merak Managing Information Copyright 2023 Merak NV, alle rechten voorbehouden.