Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Dankzij Merak beheert u uw overheidsarchief efficiënter dan ooit.

Als overheidsorganisatie wordt u ongetwijfeld geconfronteerd met de druk om uw informatie op een efficiëntere manier te beheren en zo uw werkingskosten te drukken. Merak kan u daarbij helpen. Wij bewaren uw papieren en digitale documenten 100% veilig, en bieden een gespecialiseerde allround dienstverlening die uw werknemers heel wat werk uit handen neemt.

Bij Merak geniet u van de meest complete dienstverlening.

  • hoge eisen op vlak van informatiebeheer en databeveiliging
  • stijgende druk voor efficiënt beheer en beveiliging van informatie
  • steeds grotere veiligheidsrisico’s, vooral voor confidentiële informatie

Bij Merak geniet u van een totale dienstverlening:

Gegarandeerde informatieveiligheid:
Bij Merak zijn uw documenten en informatie 100% veilig. Geen enkele medewerker heeft alle sleutels in handen om de inhoud van uw archiefdozen op te vragen en ze op te sporen. Bovendien is de toegang tot onze archiefruimtes strikt beperkt én sterk beveiligd.

Gegarandeerde discretie:
De Merak-archiefdozen vermelden geen firmanaam, afdeling of inhoud. Uw archief wordt gekoppeld aan een unieke barcode. Zo kunnen we al uw gegevens vertrouwelijk archiveren, en dankzij het slimme barcoderegistratiesysteem weten we te allen tijde waar elk document zich bevindt.

Efficiënt informatiemanagement:
Onze Merak-archiefexperten helpen u uw archief efficiënt te beheren. Ze analyseren de bestaande informatiestromen binnen uw organisatie en stellen stappen voor om ze te vereenvoudigen. Het resultaat: u bespaart kosten op administratie én neemt uw werknemers heel wat zorgen uit handen.

Eigen beveiligd transport:
Merak beschikt over een eigen veilige koerierdienst. Die levert uw documenten en archieven waar en wanneer u wil. 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Zo kunnen we u garanderen dat uw archief ook in noodgevallen of bij tijdsdruk altijd snel ter plaatse is.

Professionele archiefvernietiging:
Heeft u uw documenten niet meer nodig of is de wettelijke bewaartermijn bereikt? Merak staat niet enkel in voor de veilige bewaring van uw documenten, maar ook voor de professionele, definitieve en 100% betrouwbare vernietiging van uw papieren archief. Zo bent u zeker dat niemand achteraf misbruik kan maken van uw vertrouwelijke gegevens.

Dankzij Merak beheert u uw overheidsarchief efficiënter dan ooit.

Ontdek onze diensten

Merak Managing Information Copyright 2023 Merak NV, alle rechten voorbehouden.