CERTIFIED

ISO 9001

De internationale norm voor kwaliteitsmanagement

Eén van de meest gekende kwaliteitsnormen is ISO 9001. Het is een internationale norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Merak behaalde dit certificaat al in 1994.

Okay Uitlichten en optimaliseren van processen

Okay Kostenbesparend

Okay Betrokkenheid personeel

Okay Fouten voorkomen

Houten blokken waarvan één blok roos is en quality management op geschreven staat

Kwaliteitsnorm voor uw archief

Onze hele organisatie is voortdurend bezig met het verbeteren van het kwaliteitssysteem. Zo hebt u de garantie dat uw fysiek of digitaal archief bij ons in goede handen is. Klantentevredenheid staat bij ons centraal.

En of onze klanten tevreden zijn. Want met Merak schept u weer orde in uw archief en bespaart u plaats en tijd. Wij informeren u over hoe lang u verplicht bent bepaalde documenten te bewaren. En wanneer ze uiteindelijk vernietigd mogen worden, kunnen wij dat voor u doen. U ontvangt dan een certificaat van archiefvernietiging. Bij Merak bieden wij u immers archiefbeheer van a tot z.


Andere certificaten

CERTIFIED

GDP

CERTIFIED

ISO/IEC 27001

CERTIFIED

ISO 14001

Merak-expertise

Al meer dan 35 jaar helpen wij onze klanten uit de private en publieke sector bij het professioneel archiveren, klasseren en beheren van informatie.

Onze ervaren experten van Merak garanderen u de ideale omstandigheden om uw data in te bewaren en zorgen ervoor dat u ze op elk ogenblik vlot kunt terugvinden.
Contacteer ons voor meer informatie
Een Merak archiefdoos wordt door een medewerker uit de rekken gehaald
Diensten