Archiefdozen
Koop onze zeer kwalitatieve archiefdozen
Met onze stevige archiefdozen beschermt u uw documenten jarenlang.

Ze zijn gemaakt om uw documenten veilig te bewaren. Ze hebben een hoge vochtabsorptieweerstand, kunnen heel wat gewicht dragen en staan gekend om hun lange levensduur. Bekijk onze video.
U kunt onze archiefdozen online bestellen. Zo kunt u ook bij u thuis of op kantoor uw papieren archief in optimale omstandigheden bewaren.
Nog een meevaller: omdat we onze dozen in grote aantallen afnemen, kunnen we ze u aan een zeer voordelige prijs aanbieden.

Een stapel witte archiefdozen op een witte achtergrond.
Medewerkster van Merak lacht vriendelijk
+32 (0)15 28 40 60
Bereikbaar ma-vr 08u30 tot 17u00
IconPhone
info@merak.be
Stuur een e-mail naar een expert
IconPlane
Productinformatie  
Sporter staat op twee Merak archiedozen om aan te tonen hoe sterk ze zijn
Een veilige archiefbewaring begint bij de verpakking

Als we één ding zeker weten na 35 jaar ervaring, is het hoe belangrijk het is om uw archief te bewaren in een kwalitatieve archiefdoos.
Dankzij onze geklimatiseerde magazijnen blijven onze dozen in topvorm zonder te scheuren of door te zakken. Daar waar andere archiefdozen snel hun vorm verliezen, blijft de Merak-archiefdoos haar vorm en stevigheid behouden.

Oerdegelijke archiefdoos

Om uw documenten jarenlang te bewaren, ontwikkelde Merak zijn welbekende en oerdegelijke archiefdoos. Ze is sterk, handig in gebruik en bovendien volledig anoniem.
Onze archiefdozen ondergaan bij iedere levering een strenge kwaliteitscontrole bij het Belgisch Verpakkingsinstituut. Daar test men onder meer hoe goed ze bestand zijn tegen vocht. Ook de stevigheid en de kwaliteit van het karton wordt onder de loep genomen.Technische specificaties  
Onze dozen bestaan in verschillende formaten. De meest populaire is de Standaard Merak-archiefdoos. In deze doos passen vier (brede) ringmappen. We verkopen ze in pakketten van 25 stuks die u eenvoudig online kunt bestellen.
Hieronder vindt u alle technische specificaties en verschillende foto's.
   Goede prijs-kwaliteit
   Levensduur minstens 25 jaar
   Super stevig karton
   Makkelijk stapelbaar
Voordelen  
Een foto van een geparkeerde Merak camionette
Bij Merak vindt u de meest kwalitatieve archiefdozen voor de beste prijs-kwaliteit.


Uiterst lange levensduur

In onze archiefruimtes zijn nog tal van oude Merak-archiefdozen terug te vinden. Logisch als u weet dat ze wel tot 25 jaar kunnen meegaan.
Wil u uw documenten toch graag bij u op kantoor bewaren? Dan zijn onze archiefdozen absoluut de beste keuze. De dozen zijn makkelijk stapelbaar en voorzien van comfortabele handvaten. Omdat het speciale karton zo goed als geen vocht absorbeert en dankzij de verstevigde uitvoering van de doos en het deksel blijven de dozen stabiel. Zelfs na tientallen jaren dienst behouden ze zeer goed hun vorm.


Tests in labo

Op regelmatige basis worden er stalen van onze dozen getest door het Belgisch Verpakkingsinstituut. Onder meer de PH-waarde wordt gecontroleerd. Maar ook de resistentie tegen vocht wordt getest.

Stevig karton

Onze compressietesten wijzen uit dat er wel twee personen op een lege doos kunnen staan, zonder dat deze het begeeft. Benieuwd naar de bewijzen? Bekijk dan zeker deze video.


Eenvoudig in gebruik

Deze oerdegelijke archiefdozen zijn eenvoudig te monteren zonder kleefband of nietjes. De vouwinstructies worden steeds afgedrukt op de buitenkant.
De handvaten maken het mogelijk om de dozen eenvoudig te verplaatsen of te stapelen.
Goede prijs-kwaliteit

Omdat we onze kwalitatieve archiefdozen in grote aantallen afnemen, kunnen we ze u aan een zeer voordelige prijs aanbieden.

Klantenbeoordeling 4,8/5 uit 109 reviews

Céline Sambon 17/10/2022

3/5

Le chauffeur était là à l'heure. Cependant nous avons perdu beaucoup de temps et d'énergie car il n'avait pas la clé nécessaire au déverrouillage des containers pour qu'ils soient remplis rapidement.

Dominique Mertens 20/06/2023

5/5

Zeer klantvriendelijk onthaal, heel makkelijk om verder verloop online in te plannen, zeer correcte afhandeling zoals afgesproken.

Peter Goldenberg 27/03/2024

5/5

Goede afspraken, heel behulpzame mensen, correcte afhandeling van alles.

Amit Sinha 29/11/2018

5/5