Degaussing
Onze experts bekijken voor uw bedrijf de meest efficiënte oplossing
We demagnetiseren uw tapes en harde schijven volledig om datamisbruik te voorkomen.

Informatie verwijderen van uw tapes en harde schijven is niet zo eenvoudig als het lijkt. Zelfs als u ze meermaals met nieuwe data overschrijft, blijven er op uw dragers vaak ongewenst waardevolle gegevens staan.

Met de datavernietiging van Merak bent u zeker dat alle vertrouwelijke informatie van uw harde schijf verwijderd is. Bovendien wordt de magnetische laag van uw tapes hersteld tijdens het demagnetiseringsproces. Zo kunt u uw tapes meteen hergebruiken – goed nieuws voor het milieu en voor uw budget.

Een illustratie van een groene magneet met daarnaast een afbeelding van een hand dat een harde schijf vasthoudt
Medewerkster van Merak lacht vriendelijk
+32 (0)15 28 40 60
Bereikbaar ma-vr 08u30 tot 17u00
IconPhone
info@merak.be
Stuur een e-mail naar een expert
IconPlane
Hoe gaat Merak te werk?  
Wij wissen uw data en vernietigen uw datadragers grondig. In bulk... of zelfs al vanaf 1 cd, dvd, tape, harde schijf, enz. De data op uw dragers worden door ons op een veilige, professionele manier vernietigd. Onze doordachte aanpak, processen en ervaring garanderen dat uw vertrouwelijke data uit handen van onbevoegden blijven. Bovendien wordt het volledige proces door onszelf uitgevoerd. We werken niet met externe partijen, waardoor wij als enige in contact komen met uw datadragers en ook de correcte verwerking kunnen garanderen. Hieronder leest u meer over onze werkwijze.
   Onbeperkte archiefcapaciteit
   Snelle en efficiënte raadpleging
   Optimale bewaaromstandigheden
   Betaal volgens gebruik
Optimale demagnetisering  
Illustratie van computerdata die afgebroken wordt
100% zeker gewist dankzij Merak

Onze professionele demagnetiseermachines vlakken dat patroon uit. Zo verdwijnen alle gegevens die ooit op de schijf opgeslagen waren definitief. Leuk weetje: wij gebruiken daarvoor dezelfde procedures en machines als de Amerikaanse overheid.

Constante stroomtoevoer

Dankzij onze eigen offsite noodstroomgeneratoren kunnen we een constante stroomtoevoer garanderen, wat er ook gebeurt.

State-of-the-art brandbestrijding

Ook op het vlak van brandveiligheid is uw archief 100% beschermd: elke Merak-archiefruimte is beveiligd met twee branddetectorsystemen. Pas wanneer beide systemen alarm slaan, springt een sectionaal sprinklersysteem aan voor gerichte brandbestrijding.

Kwalitatieve dienstverlening  
Een foto van een geparkeerde Merak camionette
Bij Merak krijgt u de meest kwalitatieve degaussing voor de beste prijs-kwaliteit.

Professionele archiefvernietiging

Wij gebruiken dezelfde procedures en machines als de Amerikaanse overheid voor het demagnetiseren van tapes en harde schijven. Zo bent u pas écht zeker dat uw vertrouwelijke informatie vernietigd is.


Gegarandeerde informatieveiligheid

Bij ons zijn uw documenten en informatie 100% veilig. Dit garanderen wij u met ons ISO 27001-certificaat voor een veilig informatiebeheer.

Beter voor het milieu en uw budget

Informatie verwijderen van uw tapes en harde schijven is niet zo eenvoudig als het lijkt. Zelfs als u ze meermaals met nieuwe data overschrijft, blijven er op uw dragers vaak ongewenst waardevolle gegevens staan.
Met onze datavernietiging bent u zeker dat alle vertrouwelijke informatie van uw harde schijf verwijderd wordt. Bovendien wordt de magnetische laag van uw tapes hersteld tijdens het demagnetiseringsproces. Zo kunt u uw tapes meteen hergebruiken – goed nieuws voor het milieu en voor uw budget.


Volgens uw noden

Wij wissen uw data en vernietigen uw datadragers grondig. In bulk... of zelfs al vanaf 1 cd, dvd, tape, harde schijf, enz. Via degaussing, versnippering of verbranding... Wij adviseren, u kiest.
Klantenbeoordeling 4,8/5 uit 109 reviews

Christophe De Winde 15/06/2021

5/5

Jan Piryns 27/09/2021

5/5

Georges Otte 17/07/2024

5/5

This company is absolutely top. Friendly client contact, speedy and professional. This deserves a 10/10. It is head and shoulders above the competition. I recommend it wholeheartedly.

Raf Hiel 27/07/2022

5/5