Nieuw op de markt: Box@Home, de opslagruimte die naar u toe komt

23-08-2017 - in Merak

Gangpad tussen rekken gevuld met Merak archiefdozen

Box@Home, uw nieuwe slimme partner om bedrijfsspullen zorgeloos op te bergen

Op veel kantoren puilt het uit van de spullen die niet frequent gebruikt worden: beursmateriaal, stockartikelen, bedrijfssouvenirs, folders of promotiemateriaal. Dat alles neemt niet alleen ontzettend veel plaats in beslag, het staat vaak gewoon in de weg. En extra bedrijfsruimte kost handenvol geld. Daarom biedt Merak vanaf nu een nieuwe dienst aan: Box@Home, een nieuwe dienst in samenwerking met Merak, al jaar en dag dé referentie voor veilig en betrouwbaar archiefbeheer. Met Box@Home hebben bedrijven de mogelijkheid om kantoorgerief zorgeloos extern op te bergen, en dat in de allerbeste omstandigheden.

Het idee is eigenlijk ontstaan na veel contact met klanten, legt Nicolas Uyttenhove, Sales & Marketing Manager bij Box@Home, uit. Van bestaande klanten kregen we vaak de vraag of we naast hun archief ook andere zaken konden bewaren. Zo ging de bal aan het rollen en intussen zijn we er trots op dat we Box@Home kunnen voorstellen.

Close-up van medewerker die aan het scannen is

Hoe werkt het?

Het principe van Box@Home is eenvoudig. Nicolas Uyttenhove: Bedrijven of organisaties hebben de keuze uit drie verschillende boxen: Small (1 m³), Medium (5 m³) en Large (6 m³). De boxen worden op een dag en tijdstip naar keuze bij het bedrijf afgeleverd, klaar om te vullen. Dankzij de comfortabele lengte, hoogte en breedte wordt er moeiteloos geladen en gestapeld. Zit de box vol? Dan komen professionals ze op kantoor ophalen en zijn bedrijven verlost van overbodig bedrijfsmateriaal. Alles wordt daarna keurig opgeslagen in onze opslagruimtes.

Als iemand op een bepaald moment toch iets uit de box nodig heeft, bijvoorbeeld omdat de jaarlijkse beurs eraan komt of omdat er promotiemateriaal of een bedrijfsfolder verstuurd moet worden, dan kan de box via onze website makkelijk terugroepen worden om de spullen uit de box te halen. Natuurlijk kan er op elk moment ook iets aan de box toegevoegd worden. Daarna brengen we de box opnieuw naar de opslagruimte.

Veilige opslag

De opslag van de boxen gebeurt in de allerbeste omstandigheden en volgens de strengste veiligheidsnormen. De opslagruimtes zijn beveiligd en worden gecontroleerd op temperatuur en vocht. Alle spullen worden in het juiste klimaat bewaard en zijn beschermd tegen water, brand en ongedierte, zegt Nicolas Uyttenhove.

In de praktijk

Box@Home is momenteel beschikbaar in Brussel, Vlaanderen en Waals-Brabant. De andere regio’s volgen later, zodat elk bedrijf in België gebruik kan maken van deze service.

De spullen worden bewaard in een Small Box voor 9,60 euro per maand. Voor de Medium Box en de Large Box zijn de maandelijkse prijzen respectievelijk 43,08 euro en 58,53 euro. Voor meer informatie kunt u terecht op www.boxathome.be.

Over Box@Home

Box@Home is een nieuwe opslagdienst die naar bedrijven en particulieren toekomt om materiaal en spullen zorgeloos extern op te bergen. En dat in de allerbeste omstandigheden. Klanten hebben keuze uit drie soorten boxen – Small (1 m³), Medium (5 m³) en Large (6 m³) – die ze zelf vullen. Professionals komen de boxen daarna opnieuw ophalen en stockeren deze in de allerbeste omstandigheden in de opslagruimtes van Box@Home. Surf voor extra informatie naar www.boxathome.be.

Hulp nodig bij uw aanvraag?

Advies en vaak gestelde vragen
Contacteer onze experts

+32 (0)15 28 40 60

Bereikbaar ma-vr 08u30 tot 17u00

Klantendienst