Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Dankzij Box Storage by Merak komt de opbergruimte naar u toe.

Bent u kostbare vierkante meters kantoorruimte kwijt aan goederen die u niet vaak gebruikt? Berg ze dan op in een containerbox van Merak. Onze Box Storage by Merak voorziet een gepaste opbergoplossing voor elk bedrijf én elk budget.

How box storage works

Dit is waarom u voor Box Storage by Merak kiest:

1. U haalt het meeste uit uw kantoorruimte.

Een kantoorruimte is duur. U betaalt een flink bedrag voor elke vierkante meter. Het is daarom zonde dat er kostbare oppervlakte verloren gaat aan items die u niet vaak gebruikt. Die kan u beter opbergen in een containerbox van Box Storage. Zo bergt u uw materiaal op een veilige manier op voor een transparante en voordelige prijs.

2. Uw opslagruimte wordt optimaal benut.

Traditionele opslagformules verliezen vaak oppervlakte aan doorgang, verlichting of brandbestrijding. Wanneer u gebruik maakt van Box Storage by Merak, hoeft u daar geen rekening mee te houden. U kan onze boxen 100% benutten. Zo krijgt u pas écht waar voor u geld.

3. Uw goederen worden veilig bewaard.

Wat u ook stockeert: uw goederen kan niets overkomen. Onze opslag is volledig veilig. Zo zijn de containerboxen stofbestendig, gebeurt er steeds een temperatuur- en vochtcontrole en is ons magazijn volledig beschermd tegen brand. Ook ongewenste bezoekers als ongedierte of inbrekers maken geen schijn van kans.

4. U verliest geen tijd dankzij onze uitgebreide service.

Waar andere opslagdiensten u het werk laten doen, komt Box Storage met plezier tot bij u. Wij leveren onze boxen zodat u op uw eigen tempo kunt inpakken. Daarna haalt onze koerier de box op en bergen wij hem veilig op. U kan op elk moment een containerbox opvragen en laten leveren waar u wil, bijvoorbeeld op kantoor of op een werf.

5. U beheert uw stockage makkelijk via MyMerak

Veranderen uw behoeften? Dan veranderen wij met u mee. MyMerak is een handige tool waarmee u uw stockage makkelijk beheert en maandelijks aan kan passen. Zo bestelt u snel een extra box, consulteert u uw huidige stockage of kan u eenvoudig boxen terugroepen of opzeggen.

Logistics Box Storage

Onbeperkte archiefcapaciteit VOORDELIG
Efficiënte opslag aan een lage prijs.

Snelle en efficiënte raadpleging VEILIG
Beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Optimale bewaaromstandigheden FLEXIBEL
Aangepast aan uw behoeften.

Gegarandeerde discretie en veiligheid KLANTGERICHT
Onze services maken het verschil.

Merak Managing Information Copyright 2020 Merak NV, alle rechten voorbehouden.