Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

We wissen uw tapes en harde schijven volledig om datamisbruik te voorkomen

Informatie verwijderen van uw tapes en harde schijven is niet zo eenvoudig als het lijkt. Zelfs als u ze meermaals met nieuwe data overschrijft, blijven er op uw dragers vaak ongewenst waardevolle gegevens staan.

Met de datavernietiging van Merak bent u zeker dat alle oude documenten en vertrouwelijke informatie van uw harde schijf zijn verwijderd. Bovendien wordt de magnetische laag van uw tapes hersteld tijdens het demagnetiseringsproces. Zo kan u uw tapes in alle veiligheid terug in gebruik nemen indien gewenst.

De data op uw tapes en harde schijven worden op een veilige, professionele manier vernietigd.

Professionele archiefvernietiging
Er zijn heel wat manieren om uw harde schijf zelf te vernietigen. Toch bent u op die manier nooit helemaal zeker dat al uw gegevens effectief van uw schijf verwijderd zijn. Zelfs van gebroken harde schijven kunnen data namelijk vaak nog uitgelezen worden. Professioneel demagnetiseren is dus de enige manier om uw vertrouwelijke data gegarandeerd te vernietigen.

Hoogtechnologisch demagnetisatieproces
Op magnetische dragers zoals tapes en harde schijven staan metalen deeltjes in een bepaald patroon. De professionele demagnetisatiemachines van Merak effenen dat patroon uit. Zo verdwijnen alle gegevens die u ooit op de schijf heeft opgeslagen definitief.

De data op uw tapes en harde schijven worden op een veilige, professionele manier vernietigd.
Uw gegevens worden gegarandeerd volledig en volgens alle regels verwijderd.

Uw gegevens worden gegarandeerd volledig en volgens alle regels verwijderd.

Gegarandeerde betrouwbaarheid
Merak gebruikt dezelfde procedure en machines als de Amerikaanse overheid voor het demagnetiseren van tapes en harde schijven. Tijdens elke stap van het proces toont de machine aan dat de schijven daadwerkelijk onleesbaar gemaakt zijn. Zo bent u écht zeker dat uw vertrouwelijke informatie vernietigd is.

Vernietiging volgens wetten en normen
Bent u juridisch verplicht om bepaalde bestanden te verwijderen? Merak helpt u alle vertrouwelijke en andere informatie definitief te vernietigen volgens alle regels, wetten en normen. Bovendien schrijven we u een wettelijk attest van vernietiging uit dat u aan alle nodige instanties kan voorleggen.

Professionele archiefvernietiging Professionele archiefvernietiging

Gegarandeerde betrouwbaarheid Gegarandeerde betrouwbaarheid

Bescherming tegen datamisbruik Bescherming tegen datamisbruik

Kies uw sector

Merak Managing Information Copyright 2023 Merak NV, alle rechten voorbehouden.