Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

"KIES VOOR DE GEMOEDSRUST VAN EEN DUURZAME EN ISO-GECERTIFICEERDE PARTNER"

Al meer dan 35 jaar helpt Merak klanten uit de private en publieke sector met professionele oplossingen om hun informatie te archiveren, klasseren en beheren. Bij Merak verzekert u zich van gemoedsrust. Want u kiest voor de ondersteuning van een gecertificeerd bedrijf op het vlak van kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging en milieumanagement. De bekroning van een groene visie

Ons ISO 14001-certificaat voor milieumanagement bewijst dat we in alle veiligheid en zonder het milieu te benadelen uw archieven beheren en uw goederen opslaan. Wij ondersteunen bedrijven om hun ecologische voetafdruk te verkleinen door hun archief te digitaliseren en te bewaren. Het archief is zo niet alleen veilig, het voorkomt ook onnodig afprinten. Beslist een klant achteraf om het papieren archief te vernietigen, dan zullen wij ervoor zorgen dat het versnipperde papier 100% gerecycleerd wordt.

Een rendabel groen beleid

Bij Merak zijn we ook ecologisch in onze interne bedrijfsvoering. Zo produceerden we in 2018 al 30% van ons eigen stroomverbruik. Stroom die trouwens voor 100% uit groene bronnen zoals eigen zonnepanelen komt. Ook de fleet bestaat voor 26% uit elektrische en plug in hybride wagens. Voor de hele Europese markt bedraagt het aantal elektrische wagens slechts 1,9% (Bron Belga). Een groen beleid staat groei en rendabiliteit zeker niet in de weg. In 2018 groeide onze groep meer dan 10 procent en zagen we onze cashflow stijgen.

100 procent zekerheid, ook met ISO-garantie

We kiezen bewust voor gecertificeerde gemoedsrust. Omdat kwaliteit de basis is van duurzame klantenrelaties, investeren we elk jaar in een diepgaande ISO-audit. Naast de ISO 14001-certificering voor milieumanagement doorstaat Merak elk jaar met glans de audits voor ISO 9001-kwaliteitsmanagement en ISO 27001-informatiebeveiliging.

Onze ISO-certificeringen:

  • ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement sinds 1994
  • ISO 27001 voor informatiebeveiliging sinds 2008
  • ISO 14001 voor milieumanagement sinds 2011

Merak Managing Information Copyright 2021 Merak NV, alle rechten voorbehouden.