Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

"NIEUW: MERAK BOX STORAGE"

Bron:

De unieke opslagoplossing die naar bedrijven toe komt.

MECHELEN- Box Storage is een nieuwe, innovatieve opslagoplossing waarbij bedrijfsmateriaal, dat tijdelijk niet nodig is, opgeborgen wordt in een containerbox. In vergelijking met traditionele opslagformules heeft Merak Box Storage het voordeel dat de box naar de locatie van de klant wordt gebracht. Bovendien wordt het volledige volume van de box benut voor de goederen, omdat er bijv. geen doorloop nodig is. Al die troeven maken van Box Storage de meest voordelige opslagoplossing voor kmo’s, zelfstandigen en vrije beroepen.


Een besparing in een tijd van steeds duurdere kantoorruimte.

Merak Box Storage komt als geroepen in een tijd waarin de huurprijs van kantoren per vierkante meter in stijgende lijn gaat. Uit studies eerder dit jaar blijkt dat Antwerpen -goed voor 54% van de kantorenmarkt in Vlaanderen- huurprijzen laat optekenen tot 155 € m2 per jaar. In centrumsteden als Mechelen is dat niet veel minder. Daar betaalt men tot € 145 € m2 per jaar op toplocaties. Bovendien staat de beschikbare kantoorruimte in Vlaamse steden op het laagste punt in 10 jaar.* In zo’n situatie is het geldverspilling om die kostbare oppervlakte te gebruiken aan passieve opslag.


De opslagoplossing die naar je toe komt.

Het nieuwe concept Box Storage is de ideale oplossing om die dure kantoorruimte maximaal te benutten. De opslag van overtollig bedrijfsmateriaal gebeurt in containerboxen van 1, 5 of 6m2, die naar de klant worden gebracht. De klant laadt de containerbox zelf vol met de spullen die hij kwijt wil. Merak haalt de volgeladen box weer op en plaatst die in de Merak-magazijnen, waar alles optimaal beschermd is tegen stof, brand, vocht of temperatuurschommelingen. Heeft de klant het bedrijfsmateriaal weer nodig? Dan kan hij de box heel eenvoudig terugroepen via de handige MyMerak tool. De vrachtwagen levert hem binnen de 24 uur.


Een innovatie van de opslagspecialist

Box Storage is een innovatieve service van Merak, de marktleider in archivering, die heel wat ervaring heeft met opslag. Zo beheert Merak vandaag al 720.000 lopende meter archieven van haar klanten in haar opslagplaatsen.


De oplossing voor een brede waaier bedrijven

Box Storage is het antwoord op de opslagbehoeften van alle mogelijke bedrijven. Denk maar aan het probleem van tijdelijke stock. Bouwbedrijven met klein materiaal, een IT-bedrijf dat een levering audiovisueel materiaal zelf moet opslaan omdat de verbouwing bij de klant vertraging oploopt, een bedrijf dat promomateriaal heeft ingekocht maar slechts gefaseerd kan uitleveren: plots wordt hun kostbare actieve ruimte voor korte of langere tijd ingepalmd. Een kubieke meter opslagruimte bij Merak Box Storage kost slechts <7,40> EUR/maand, vervoer inbegrepen. Het voordeel spreekt voor zich.

Ook voor seizoensgebonden bedrijfsgoederen is Box Storage een ideale oplossing. Beursstanden, decoratiematerialen (bijv. kerst of Halloween) of P.O.S.-spullen vinden in de containerboxen een ideale bergplek, die als het nodig is snel weer voor de deur of een locatie naar keuze staat.

Bovendien moet in een container van Box Storage geen ruimte voor doorloop, verlichting of brandbestrijding worden voorzien. Het volledige volume wordt benut voor de goederen. Dat is nog eens een extra besparing in vergelijking met klassieke opslagformules.


Bijkomende diensten die het verschil maken.

En het stopt niet bij de haal- en brengservice van de containerboxen. Het Merak team kan indien gewenst ook helpen met het in- en uitladen van de containerbox. Worden de goederen opgeslagen bij Merak in afwachting van uitlevering? Dan kan die uitlevering ook aan Merak Box Storage uitbesteedt worden. We beschikken immers over de juiste mensen en de juiste logistieke vloot. En dat allemaal voor een hele interessante prijs.

Het zijn de bijkomende diensten die van Box Storage een uniek concept maken, dat op een flexibele manier een eigentijds antwoord biedt op de opslagbehoeften van kmo’s, zelfstandigen en vrije beroepen.

Bedrijven die gebruik wensen te maken van de Box Storage-oplossing vinden alle informatie op www.merak.be/be-nl/diensten/boxstorage.
Er staat ook een telefoonteam voor u klaar op +32 15 28 40 60.

Voor meer informatie over Merak Box contacteert u:
Vincent Vannerom, Marketing Manager, +32 (0)470 34 46 71,
vincent.vannerom@merak.be

Merak Managing Information Copyright 2023 Merak NV, alle rechten voorbehouden.